ბიზნესი
22/02/2022

კვების ობიექტებში ერთ მაგიდასთან სტუმრების რაოდენობა გაიზრდება

კვების ობიექტებში მაგიდასთან დასაშვები სტუმრების რაოდენობა გაიზრდება. 

საკოორდინაციო საბჭოს გადაწყვეტილებით, 1-ელი მარტიდან დახურულ სივრცეში 1 მაგიდასთან 6-ის ნაცვლად 10 ადამიანი დაიშვება, ღია სივრცეში კი, 10-ის ნაცვლად 15 ადამიანი. 

ასევე უქმდება სტუმართა მაქსიმალურ რაოდენობაზე არსებული შეზღუდვა. 

Businesspartner

მთავარი სიახლეები

მსოფლიო

გამოუყენებელი სატელიტური ანტენები შვეიცარიაში მზის გიგანტურ პანელებად გადააკეთეს
01

23/10/2023
ენერგეტიკა

თბილისში კონფერენცია "კაშხლები და ჰიდროენერგეტიკა: ადაპტაცია ცვალებად სამყაროში" გაიმართება
02

03/11/2023
საზოგადოება

რა ეტაპზე უნივერსიტეტის ქუჩის რეაბილიტაცია - მერის განმარტება
03

03/11/2023
ბიზნესი

რა ღირს საქართველოში "ინტერის" საფეხბურთო აკადემიაში სწავლა და როგორ ხდება რეგისტრაცია
04

15/06/2022
ეკონომიკა

საქართველოსა და კორეას შორის თავისუფალ ვაჭრობაზე მოლაპარაკებები 2024 წლის თებერვალში გაიმართება
05

03/11/2023
ბიზნესი

ვახტანგ ბეჟიტაშვილი: ერთსა და იმავე დარგში ყოველწლიური სუბსიდირება არაჯანსაღ გარემოზე მეტყველებს
06

03/11/2023